District Area & Division Director Training

Start Date
Meeting Length
5 hours

District Area & Division Director Training

10:00 am  District Vision (Carole)  .... District Mission (Louisa)  .... Toast (Mimi Vanderheide)  ... 30 minutes

10:30 am Area Director Excel Spreadsheet (Sherry Ernst) ..... 30 minutes

11:00 am RCOT & Area Director Training Deck (Maureen McBeath) .... 45 minutes

11:45 am BREAK .... 15 minutes

12:00 pm Club Care (Lily Laverton) .... 30 minutes

12:30 pm LUNCH  .... 30 minutes

01:00 pm Area & Division Social Media (Janice Parkinson) .... 30 minutes

01:30 pm Division & Area Directors Breakout Session - Division Success Plan = INCOMING & OUTGOING TEAM ..... 60 minutes

02:30 pm Return to Main Room

02:30 pm Summary & Announcements

03:00 pm Adjournement

 

Event type
Admission
Free
Date of Event
Daily on Saturday at 8:00am for 2 times
Recent
  • -
  • -
Start Date

Mark Your Calendars  District 96 2022 - 2023 Area and Division Directors 

Let's start this year off right with training, connections, strategy sessions and of course fun. 

There are only a few Area Director roles left; if you are on the fence, take the leap, this is going to be an amazing year! 

 

 

Event type
Admission
Free
Start Date
Meeting Length
7 1/2 hours

Just like Club Officers attend Club Officer Training, District Officers get trained too.

This event is for Area and Division Directors who have missed previous sessions or want to have a deeper understanding. 

Registration link coming soon.

Sign up for the session you are missing or come for all day, the choice is yours: 

Registration link coming soon - stay tuned

9:00 - 10:00  Develop Successful Teams ( 1 hour)

10:15 - 11:45  Enhance Club Quality (1 hour 30 minutes)

12:30 - 1:45  Thrive in the District Recognition Program  (1 hour 15 min)

2:00 - 3:00  Establish and Support New Clubs (1 hour) 

3:15 -  4:30  Conduct Quality Speech Contests 1 hour 15 min 

 

 

 

Event type
Admission
Free